tituchpl Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Cześć, Czy wybrałby się ktoś ze mną z Wrocławia w okolice Nysy oglądnąć i doradzić E46 330i 2000 r? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-manual-231km-czarna-oplacona-szwajcaria-ID6yJiXR.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 a) poproś o vin i sprawdź historię pojazdu (na tym forum dekoder do znalezienia) b) zobacz na mobile.de ile kosztują szwajcary w tym silniku i wyposażeniu (dolicz marże handlarza ~20-30%) c) przód ma krzywe spasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 W Nysie jest kolega Roger Nysa, znajdziesz na BMW sport forum.... teraz otworzył profil warsztat, n pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dzięki za cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ile zapłacilibyście za takie auto? Poniżej zdekodowany VIN Vehicle information ======================================== VIN: WBAAV51030JT01127 Type code: AV51 Model: 330I (EUR) E-F-R series: E46 4 Series: 3 Type: LIM Steering: LL Doors: 4 Engine: M54 Displacement: 3.00 Power: 170 (231 hp) Drive: HECK Transmission: MECH Paint code: 303 - COSMOSSCHWARZ METALLIC Upholstery code: E4AT - STOFF FLACHGEWEB Prod.date: 2000-08-03 S169 EU3 exhaust emissions standard S255 Sports leather steering wheel S354 Green windscreen, green shade band S375 BMW LA wheel, double spoke 79 S411 Window lifts,electric,front/rear S423 Floor mats, velours S439 Interior trim finishers, matt chrome S464 Ski bag S473 Armrest front S481 Sports seat S508 Park Distance Control (PDC) S520 Fog lights S530 Air conditioning S548 Kilometre speedo S550 On-board computer S662 Radio BMW Business CD S785 White direction indicator lights S832 Battery in luggage compartment S851 Language version German S863 Dealer List Europe S879 Operating instructions German S915 Omission of outer-skin preservation S946 BERUECKSICHTIGUNG PREISABHAENGIGK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jakieś inne witryny z cenami w Szwajcarii. Niestety na mobile nie ma tego zbyt dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Generalnie kupno auta od handlarza z tamtych okolic (Nysa, Paczków, Otmuchów) to loteria. W zeszłym roku oglądałem Kie Ceed 2014 w komisie gdzie właściciel zachowywał się jak bym mu babcie pobił. Był gburowaty i lekko się do mnie rzucał jak zadawałem jakieś proste pytania. Rozkodowali mi VIN w salonie Kia na Szczecińskiej i okazało się, że auto z salonu wyjechało w innym kolorze. A miernik pokazywał podejrzane wartości w zasadzie tylko na tylnych prawych drzwiach i na klapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW-MANIAK Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Mam warsztat w Jaszkowej Dolnej to 40km od Otmuchowa 30 min drogi jak byś nic nie wymyślił a potrzebował kompa albo podnośnika to zapraszam pomogę za free koledze z forum. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi