wolf141 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 od jakiegos czasu wskaznik temp.zaczal skakac co to moze byc czujnik czy moze cos w zegarach .Raz pokazuje dobrze za chwile spada calkiem na dol pozniej podnosi sie do 3/4 gdzie silnik juz dobrze rozgrzany potem znow na 1/2 wskaznika i tak w kolko . / Mial ktos tak kiedys jakies sugestie ???? bede wdzieczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 od jakiegos czasu wskaznik temp.zaczal skakac co to moze byc czujnik czy moze cos w zegarach .Raz pokazuje dobrze za chwile spada calkiem na dol pozniej podnosi sie do 3/4 gdzie silnik juz dobrze rozgrzany potem znow na 1/2 wskaznika i tak w kolko . / Mial ktos tak kiedys jakies sugestie ???? bede wdzieczny . Normalna przypadłosc zegarów w E30tkach u mnie tez wariuje wskaznik temperatury dopiero po przejechaniu dluzszego odcinka wraca do normy , jedyna opcja to wymienic zegary albo z jakichs uszkodzonych wymienic sam wskaznik temperatury :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf141 Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 dzieki kolego a martwilem sie ze to cos powaznego jeszcze raz dzex <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 może to byc też zapowietrzony układ, ja miałem tak że ciagle miałem koło czerwnego pola, wymieniłem sam wskaźnik i jest good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ja u siebie tez mam podobny objaw, swego czasu sie przestraszylem ze sie grzeje, ale pozniej kontem oka zauwazylem ze poprostu skacze, jest na srodku nagle siup na 3/4 po jakims czasie siup spowrotem, i sa to skoki nie plynne przejscie, dlatego mnie to zastanowilo, u mnie jak przyp..... w deske od gory to sie stabilizuje na jakis czas, tak jakby gdzies btyl jakis zimny lut albo masa nie byla dobra. Ogolnie sie nie grzeje bo sprawdzalem temp wody w momecie gdy byl na 3/4 dodatkowym zegarem i pokazywal dobrze, to mnie uspokoilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf141 Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 TAK PANOWIE RACJA W PEŁNI WALNALEM W DESKE I WROCIL DO NORMY ALE ZE JESTEM DOCIEKLIWY :twisted: TO ROZKRECILEM ZEGAR Z TYŁU JEST NAKRETKA WYSTARCZY JA DOKRECIC I PO PROBLEMIE BYNAJMNIEJ MI JUZ NIE SKACZE WSKAZOWKA ....SPROBOJCIE(NAKRETKA TAKA MAŁA JEST NA TYLNIM PANELU ZEGARÓW.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 TAK PANOWIE RACJA W PEŁNI WALNALEM W DESKE I WROCIL DO NORMY ALE ZE JESTEM DOCIEKLIWY :twisted: TO ROZKRECILEM ZEGAR Z TYŁU JEST NAKRETKA WYSTARCZY JA DOKRECIC I PO PROBLEMIE BYNAJMNIEJ MI JUZ NIE SKACZE WSKAZOWKA ....SPROBOJCIE(NAKRETKA TAKA MAŁA JEST NA TYLNIM PANELU ZEGARÓW.POZDRAWIAM tak bo to jest nakrętka trzymająca wskażnik i jednocześnie masa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 TAK PANOWIE RACJA W PEŁNI WALNALEM W DESKE I WROCIL DO NORMY ALE ZE JESTEM DOCIEKLIWY :twisted: TO ROZKRECILEM ZEGAR Z TYŁU JEST NAKRETKA WYSTARCZY JA DOKRECIC I PO PROBLEMIE BYNAJMNIEJ MI JUZ NIE SKACZE WSKAZOWKA ....SPROBOJCIE(NAKRETKA TAKA MAŁA JEST NA TYLNIM PANELU ZEGARÓW.POZDRAWIAM Jak możesz to skrobnij co pokolei rozkręcać, wiem że od dołu jakoś można się tam dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi