przemeks77 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 czy jak założe alu do BMW E30 o rozmiarze 15 z ET13 to niebeda wystawały z amocno poza błotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 czy jak założe alu do BMW E30 o rozmiarze 15 z ET13 to niebeda wystawały z amocno poza błotniki? Ja mam u siebie felgi z ET13 i wystaja troche poza obrys auta ale szerokie zderzaki niwelują to wystawanie :wink: wszystko zalezy jeszcze jakiej szerokosci masz felge :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 felgi będo szerokosci 7 cali takie same jak mam teraz.Najważniejsze zeby nigdzie nie opcierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 U mnie jest 7calowa felga ET13 205x55x15 i nie obciera wiec nie powinienes miec problemów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi