mp240 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Witam, Jestem od paru tygodnii posiadaczem e38 kupiłem dość zmęczony egzemplarz i własnie się za niego biorę. poniżej link do katalogu ze zdjęciami. Na ten moment jeszcze mu sesji nie robiłem bo za wizualizacje wezmę się dopiero w lecie pozdro M. http://img.gg/I9N2A4R ps. na ten moment poszukuje kogoś z Wrocławia kto naprawi mi pixele w liczniku lub przynajmniej w tym pomoże Edytowane 12 Lutego 2017 przez mp240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi