Gość Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ma może ktoś na zbyciu sprawną manetkę do E46 z BC? W mojej niestety przestał działać guzik BC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Mam w Brzegu 40 zł. 787 178 225 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Można samemu naprawić- robiłem to już kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 U mnie tez czasem lubi sie zawiesic i nie łapie jak zimne auto.Jakas skomplikowana ta naprawa?Wysłane za pomocą pralki Beko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) No jest troszkę śrubek spinek i zatrzaski ale dawałem radę. Na gotowo ok 1g. I najwazniejsze: spokój od żony dziewczyny kochanki etc. czyli żeby nikt duupy nie trół. Jak by co to mogę zrobić reanimację. Edytowane 11 Lutego 2017 przez cziko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi