baton500 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Witam, jestem na etapie kompletacji zderzaków z wersji m pakiet. Tył i progi założyłem bez problemów. Chodzi o zderzak przedni, mianowicie dostanę go bez belki i moje pytanie to czy moja ze zwyklaka pasuje idealnie i jak jest mocowana by ją przykrecic do zderzaka? W sensie w jaki sposób. Jeśli ktoś wie proszę o rady. Prócz zakupu samego zderzaka musze tez zmienić ślizgi boczne, nadkola i kierownicę powietrza na chłodnice. Na szczęście wloty na tarcze mam już w zestawie z zderzakiem na którego czekam. pozdrawiam... p.s wcześniej w zwykłym zderzaku miałem czujniki cofania vertex. Czy ktoś się orientuje czy ta mniejsza wersja w sensie 18mm pasuja do zderzaka m pakiet? Z tego co Mierzylem to powinno ale jak w praktyce? Edytowane 10 Lutego 2017 przez baton500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 w polonezie czy wartburgu? P napisz model auta będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 e46 coupe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Belka powinna pasować, do wymiany slizgi nadkola wiadomo inne wloty a kiera powietrza po podcięciu powinna pasic stara, Jaro chyba tak robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ-AERO Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Jeżeli chodzi o czujnik parkowania to wersja 1 8mm powinna pasować bez problemu do zderzaka m-pakiet. Co do belki to też wejdzie bez problemu, romiarowo na pewno będzie okej. Daj koniecznie znać jak już wymienisz jaki był efekt końcowy. Edytowane 20 Lutego 2017 przez HQ-AERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi