Kandyn Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Mam do wziecia za 50zl sztuke całe lampy z cabrio e46, ale anglika. Nic nie połamane, klosze ładne, gorne uszczelki tez w super stanie.Czy klosze różnią sie czyms od europy? Czy lampy da sie przerobic na europe? Jak? Wymianą odbłyśniów? Wysłane za pomocą pralki Beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Nie robiłem tego ale coś mi się obiło o uszy ze przesłony się wymienia czy ustawia coś w ten deseń. Ale za 50 zł to dobra cena jak w ładnym stanie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja dokladalem soczewki na Europę. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tylko problen w tym,ze one sa bez soczewk..U siebie mam polamany uchwyt i brZydkie klosze, a tam wszystko jest ok. Przelozyl bym odblysniki, ale nie wiem czy to cos daWysłane za pomocą pralki Beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Moje też były bez soczewek. Założyłem retrofit. Montujesz w odblysnik Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ile dawales za soczewke? Ja juz przelozylem bebechy z eu do anglika i włozylem krzyze w długie. Musze teraz na stacje jecgac ustawic światła.Wysłane za pomocą pralki Beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Soczewki z hidami jakieś 400zl wyszły, ale to 3lata temu Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Na razie bede smigal bez soczewek bo szkoda mi tyle ksy wydac na soczewke Minus przekladki jes taki, ze w angolu migacze byly na srubke, a u mnie sa wsuwane na zatrzask.. Wysłane za pomocą pralki Beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi