tituchpl Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Cześć, Poszukuję osoby, która aktywuje mi tempomat w E46 318i N46 2004 rok z Wrocławia lub okolic. Ktoś może polecić doświadczoną osobę. Dziękuję. Edytowane 6 Lutego 2017 przez tituchpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Tempomat zazwyczaj jak podlaczasz to dziala od reki chyba ze o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Niestety nie mam wielofunkcyjnej kierownicy, więc trzeba to dobrze ogarnąć. Pytanie do specjalisty, czy można to zrobić bez zmiany kierownicy (aktywować tempomat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Przeciez tempomat znaczy sterowanie nim masz z kierownicy, wiec potrzebujesz multi kiere i cala reszte osprzętu do tempomatu jesli nie posiadasz. A prawdopodobnie n46 posiada tempomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czyli montaż wielofunkcyjnej kierownicy i powinno śmigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak + aktywacja + okablowanie jeśli jego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja nic nie musialem aktywować co prawda w m52tu zalozylem kiere, 3 kabelki podpialem i smigalo od razu. Ale 100% pewnosci do osprzetu od tempomatu w N46 nie mam. Ale kupno kiery cie nie ominie tak czy siak jak chcesz tempomat, chyba ze masz z okragla poduszką to sam panel multi jak sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Kto coś takiego robi we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jak nie masz 2 lewych rąk to sam zrobisz mi to zajeło na spokojnie z przerwami a fajeczke godzine nie liczac montazu kierownicy a na necie masz w ciuuuul opisów pod hasłem "podłączenie kierownicy multifunkcyjnej e46" albo "podlaczenie tempomatu e46" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Powiedzmy, że mam dwie lewe ręce Zależy mi, aby to zrobił ktoś kto zajmował się wcześniej tematem i już podmieniał kierownicę. Mam obawy, że jeden mały błąd np. złe podpięcie przeze mnie poduszki może mieć fatalne skutki. Już kupiłem kierownicę. Dlatego ponawiam pytanie. Ktoś pomoże? Oczywiście uczciwie zapłacę. Dostosuję się do terminu wizyty. Kupiłem taką kierownicę: http://allegro.pl/bmw-e46-e39-x3-x5-kierownica-poduszka-multifunkc-i6645790905.html Mam w tej chwili taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie da się źle podpiąć poduszki. Jak faktycznie boisz się zmieniać kierownice to podjedź do: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 mogłbym sie podjąć ale nie wiem kiedy bym znalazł chwile czasu ;/ ale wal smiało do czaksa, do brodera, do b///m garage, kto tam co tam jeszcze. źle mi sie wydaje czy ta stara kiera jest jednonabojowa a nowa dwunabojowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tituchpl Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ile powinienem uczciwie zapłacić za taką usługę łącznie z dodatkowymi kabelkami, które są niezbędne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Strzelam ze chyba nie więcej jak ~ 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi