Kingkong109 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Sprawa pilna bo od dłuższego czasu borykam się z odszkodowaniem w związku z wypadkiem samochodowym. Chciałam skorzystać z pomocy http://www.kompensja.pl/odszkodowania/dochodzenie-odzyskiwanie-odszkodowan/ , aby coś zdziałać konkretnego. Może znacie ich ?? Edytowane 9 Lutego 2017 przez Kingkong109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jak chcesz dam Ci namiary do mojego adwokata on też się zajmuje takimi rzeczami i w jednej podobnej sprawie wszystko załatwił. Na priv dam Ci namiary Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Napisz na priv o co dokładnie chodzi moze uda mi się pomóc, pracuje w kancelarii odszkodowawczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi