Tequila Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kupię kulę haka do BMW E46, czarną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Do oryginału wpisany od spodu na kluczyk? - jak tak to mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak, produkt Westfalia. Czarna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Znajomy ma- popytam się jaki chce plny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A po polsku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak po polsku będę z nim rozmawiać, jeśli o to co chodzi. Choc nie wiem jakie to ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Najważniejsze czy ma czarną kulę czy srebrną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 1 godzinę temu, Tequila napisał: Najważniejsze czy ma czarną kulę czy srebrną. z ciekawości , dla potomności ... jaka różnica pomiędzy srebrna a czarna kulą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mają różną średnicę trzpienia wchodzącego w belkę haka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Ma czarny za 150 zł z kluczem. Odbiór we Wroclawiu. Z e39 2000r touring Edytowane 7 Lutego 2017 przez cziko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Z E39 raczej nie pasuje, ale daj namiar to do niego podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Cały nr z haka: HC-R/BMW5 - 1094430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No to nie będzie pasować. W E46 jest całkiem inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Trudno. Chciałem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) q Edytowane 7 Lutego 2017 przez PRZEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 czarne też sa2 rodzaje jest mała kula i duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A masz zdjęcia czym się różnią? Ze zdjęć które widziałem wynika, że jest jeden rodzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafiii Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 witam, mam srebrny, pochodzi z e46 kombi 2002r, cena za komplet, czyli kula, kluczyki, styropian 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Czytałeś temat od początku? Chodzi mi czarną kulę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 nie mam ale tez szukalem do swojego kombii jakis czarny ten mniejszy chyba mam jutro sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi