Dzesiu Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Witam, ogólnie szukam E39 ale w oczy rzuciła mi się ta E46 więc może zmienie plany . Co możecie powiedzieć o zdjęciach? Może ktoś w Was oglądał? Uważacie ,że się opłaca za te $? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-1-9-ci-coupe-zamiana-na-5-drzwiowy-lub-kombi-ID6yIzxJ.html#xtor=SEC-8 Edytowane 3 Lutego 2017 przez Dzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To ogłoszenie już długo wisi na OLX poznaje po zdjęciach i tylko tyle mogę powiedzieć wiec albo mina albo cena jest nie adekwatna do stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 1 godzinę temu, cziko napisał: To ogłoszenie już długo wisi na OLX poznaje po zdjęciach i tylko tyle mogę powiedzieć wiec albo mina albo cena jest nie adekwatna do stanu. Potwierdzam wisi już kupę czasu, no i wnętrze bida, aż piszczy poza tym ta lotka mi nie leży. A te błotniki z tyłu jakieś takie dziwne się wydają?, albo to tak się odbija światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 manualna klima, brak multi, światła kombinowane, spryski są , moduł pod kseńca a lampy zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 w takim razie odpuszczam bo na pewno kombinowana,dziękuje koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi