abnamro Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam. Mam pytanie. Wymieniałem ostatnio olej. Jak spuszczałem go to poczułem zapach benzyny?? Troche mnie to zdziwiło. Panowie co to może byc i czy mam sie czego obawiać?? Jakiś fatal error?? :D:D Dzieki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 zrób pomiary ciśnienia w cylindrach, to powie wszystko po co straszyć za wczasu :roll: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 a moze to miec zwiazek z popychaczami?? bo ostatnio zaczely strasznie klekotać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migra Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ale jeśli masz pompkę poliwa mechaniczną, to możesz miec pękniętą membranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi