konczu46 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 witam, otóż mam okazję kupic opony 245x40 r18 w dobrej cenie 4 sztuki, i teraz takie pytanie czy one będą pasowąły na przód i tył ? Dodam że moja bunia siedzi na gwincie dość nisko. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 A jakie rozmiary miałeś wcześniej, że obawiasz się o te? Zależy też jakie masz et felg. Forest chyba ma jeszcze 225/40/18 tylko nie pamiętam już, czy lato czy zima jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Najważniejsze jaka szerokość felgi- oznaczenie "J". Następnie czy chcesz mieć naciąg czy tzw bułe, później ET /IS no i wsio. Jesli chodzi o glebę i tarcie to to jakie masz teraz. W jakim modelu mają być te walce i z jakim motorem ? Ps Z życia wiem ze na takiej oponie na przodzie się źle jeździ- szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ja w tamtym roku na tyl kupiłem wlasnie 245/40/18. I teraz auto pływa po drodze. Odczucia jakby wiał wiatr boczny. Wczesniej ma 255/35/18 bylo gitWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu46 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) wcześniej 225 x40 i 255x35 - chyba standardowe, e46 1.8 bena sedan 98 8j. Edytowane 1 Lutego 2017 przez konczu46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No to jak masz m43b19 118km to zapisz się do klubu kutrow z taką oponą x4- opory i ruszenie. :-) Co do felg to 245 40 18 musi mieć conajmniej 9J szerokości do normalnego wyglądu , a tobie wyjdzie bułka i będziesz pływał :-) Moje zdanie odpuść i szukaj coś 215- 225 40 18. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi