matiswidnica Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Witam mam pytanie czy w automatach były też montowane koła dwumasowe? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) . Edytowane 1 Lutego 2017 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wpisz sobie nr VIN w realomie i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wlasnie wpisywałem ale pokazuje dla manuala i automata...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 To jest to?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) To jest samo sprzęgło, ale masz pod spodem napisane tylko w połączeniu z dwumasowym kołem zamachowym Edytowane 1 Lutego 2017 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 https://pl.wikipedia.org/wiki/Automatyczna_skrzynia_biegów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) No masz napisane przed oczami: W automacie masz zawsze sprzęgło hydrokinetyczne lub nowsze wynalazki ..... Edytowane 1 Lutego 2017 przez Lijo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No i zj****liscie panowie chciałem jeszcze pociągnąć temat..... No jak w automatycznej skrzyni może występować takie sprzęgło (-: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No i zj****liscie panowie chciałem jeszcze pociągnąć temat..... No jak w automatycznej skrzyni może występować takie sprzęgło (-:Nie ładnie tak sie śmiać z niewiedzy innych wolałem zapytać bo mechanik mi cos mówił o dwumasie i zgłupiałem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Bez obrazy, goń takich mechaników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 22 godziny temu, matiswidnica napisał: wolałem zapytać bo mechanik mi cos mówił o dwumasie i zgłupiałem. Omijaj tego mechanika szerokim łukiem jak on chce wymieniać dwumasę w automacie A do zbiorniczka spryskiwaczy pewnie wlewa borygo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 1 godzinę temu, Lijo napisał: A do zbiorniczka spryskiwaczy pewnie wlewa borygo.... Przynajmniej nie zamarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 14 minut temu, Pawel4freak napisał: Przynajmniej nie zamarznie Dramat. P.S. Jak oglądam program "Będzie Pan zadowolony" to mi się nóż w kieszeni otwiera. Niektórzy to zwykli imbecyle.... Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dramat. P.S. Jak oglądam program "Będzie Pan zadowolony" to mi się nóż w kieszeni otwiera. Niektórzy to zwykli imbecyle.... Sorry za OT Dlatego ja tego nie oglądam bo chyba wole nie wiedziec co sie dzieje z moim autem...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Błąd, jak się nie będziesz interesował to kiedyś wyjedziesz bez katów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Podstawowe naprawy/wymiany staram sie robić sam tj olej, filtry, czujniki, klocki, tarcze. Teraz dałem auto na wymianę poduszek pod skrzynia. Gdyż nie mam ani kanału Ani podnośnika, grubsze naprawy mechaniczne zlecam mechanikom gdyż jak czegoś nie wiem po prostu nie chce tego zepsuć gorzej jak jest dlatego moje pytanie było z ta dwumasa bo juz zgłupiałem a w necie nie mogłem znaleść odpowiedzi a o Wikipedii nie pomyślałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 W TOURANIE u wujaszka w DSG jest dwumasa normalnie wiec bywa i dwumasa w automacie stad moze mysli mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 w DSG owszem jest, są też 2 sprzęgła. Mam w rodzinie Octavię w której się to posypało i koszt naprawy oscylował w okolicach ceny taniej e46. DSG niby fajna, szybka i sprawna ale kosztowna w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Ale DSG to nie jest automat tylko manual zrobiony na automat. To jest zasadnicza różnica. Kalasyczny automat ma sprzęgło hydrokinetyczne. Edytowane 8 Lutego 2017 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi