Stifler Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Siemka. Sprzedam akumulator używany Bosch s4 013 95Ah 800A. Jeździł w e61. Wymieniony na nowy lecz okazało się że to nie wina akumulatora . Nowy założony wiec tego sprzedaje . Akumulator stoi 3 tydzień i cały czas trzyma wartość w okolicy 12.60V U dziele gwarancji rozruchowej !!! Odbiór osobisty CENA : 300zł Do negocjacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 013 to rok produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie wiem. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Rok jest wybity na boku aku lub na "klemie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Musze sprawdzić. Sam jestem ciekawWysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nim sprzedaż to sprawdź jaki ma prąd rozruchowy oraz ile spada V przy odpalaniu silnika, nastepnie włącz nawiew światła oraz ogrzewanie szyby i sprawdź V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Daje gwarancję rozruchowa dla kogoś kto kupi. Sprawdzony jest okWysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi