MXSiwek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 hehe ekipa się zawęża ktoś jeszcze odpada z listy?Ja niestety tez odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja również... mam nieplanowane wakacje we Wrocku. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek 1979 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 8 godzin temu, Marrrtin napisał: 1. Cziko z familią. 2. CzAkSs 3. Pakos 4. BASTARS (mam nadzieję) 5. Lijo 6. zawjastybażant 7. MXSiwek 8. sebo293,szwagier9. Konik 10. Xaime91 11. Linu666 12. maris 13.tomasz325 14.Przemo335i 15. tazunio 16. Kamcio (ruszam jednak z Wrocławia jako kierowca, sorry Pakos ) 17. Stifler 18. Martin Ja nie odpadam a nawet sie dopisuje 19.Mirek 1979[ też lece]mam nadzieje że będzie zarąbista pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 18 godzin temu, CzAkSs napisał: hehe ekipa się zawęża ktoś jeszcze odpada z listy? no ja też odpadam, jestem zaziębiony a więc pogoda ma decydujący wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Widzę że nie tylko ja nie jadę....... choć nie ukrywam chciałem ale mam wolny weekend i muszę posiedzieć przy autach bo jest kilka pierdół do zrobienia a ostatnio brak czasu..... Proszę wklejcie jakieś foty na otarcie łez. Udanego bezpiecznego wyjazdu oraz powrotu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Słabo chłopaki słabo ale i tak jadę ile wjazd tak poza tym.?Wysłane z mojego QUANTUM_2_500_RUGGED przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 40 zl za osobe, plus 10 zł za autko. Podrożało delikutaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 I mozna placic w PLN czy w ojro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ponoć PLN też.Wysłane z mojego QUANTUM_2_500_RUGGED przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Lepiej weźcie € bo nawet jak będzie potrzeba kupić kawę herbatę czy kiełbache to tylko zachodnia waluta. Rok temu herbatka w budzie jak dobrze pamiętam 1,5 €. Życzę Wam ładnej pogody, miłej zabawy i bezpiecznej jazdy bo dwa lata wstecz były "przygody" w klubie na A4- pierwszy był do d***y, do kiedy zmiany na parkingu nie zrobiłem z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Lepiej weźcie € bo nawet jak będzie potrzeba kupić kawę herbatę czy kiełbache to tylko zachodnia waluta. Rok temu herbatka w budzie jak dobrze pamiętam 1,5 €. Życzę Wam ładnej pogody, miłej zabawy i bezpiecznej jazdy bo dwa lata wstecz były "przygody" w klubie na A4- pierwszy był do d***y, do kiedy zmiany na parkingu nie zrobiłem z nim. Czemu uważasz że ten pierwszy jechał do D...y ,wytłumacz co zrobił nie takWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Miłego wyjazdu Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, konik napisał: Czemu uważasz że ten pierwszy jechał do D...y ,wytłumacz co zrobił nie tak Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Gaz hamulec gaz hamulec jazda 100 i jazda 60 i jazda 80 i nagły zjazd na parking całą kolumną, a później się słyszałem że nawet nie wie gdzie to jest. I od parkingu ja pierwszy jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Już po dzięki wszystkim co byli zimno w ujjjj ;p ważne że nie padało.Wysłane z mojego QUANTUM_2_500_RUGGED przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomasz325 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Spocik fajny, grill rozpalony to najważniejsze, sezon rozpoczęty dobrze ze w tym roku było tak mało Niemek ogólnie jak dla mnie wyjazd udany. Do zobaczenia wstawiam kilka fotek: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki za wspólny wyjazd. Sezon zlotów rozpoczęty, tak samo jak grilowy i mandatowy szkoda ze pogoda nie była lepsza. Ps. Mam tylko zdjęcia z powrotu Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Marrrtin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja też dziękuje za miłe rozpoczęcie, fajnie było się spotkać choć niestety w mniejszym gronie, szkoda że frekwencja nie dopisała. Ci co odpuścili niech żałują Fotek nie narobiłem za wiele, wstawiam to co mam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dawać więcej fotek dawać chce zobaczyć co mnie ominęło w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 23 godziny temu, cziko napisał: Dawać więcej fotek dawać chce zobaczyć co mnie ominęło w tym roku. Napewno nie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi