Enzo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Juz neildugo sylwester, mzoe tak dla rozruszanai forum, powiedzcie gzdie bedziecie sie abwic. Ja np. jade ajde do Scinawki Gornej ze znjamymi wynajelismy domek, biezem yspzrety narciarskie i snowbordzaiarskie ,zapowiada sie suepr impra. Jedziemy na 3 dni juzw piatek wyruszamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 ja pewnie do Koszalina do rodziny pojade. Albo zostane w domu lub we wro- u dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja od 5 lat jeździłem z "parapetem" i znajomymi do Karpacza na pare dni, w tym roku finanse mi niestety nie pozwalają więc zostanę we Wrocku lub będe gdzieśw Dzierżoniowie albo w Łagiewnikach. Ale niestety w domu lub na rynku ktrórymś. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 no ja także siedze w domu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Juz neildugo sylwester, mzoe tak dla rozruszanai forum, powiedzcie gzdie bedziecie sie abwic.Ja np. jade ajde do Scinawki Gornej ze znjamymi wynajelismy domek, biezem yspzrety narciarskie i snowbordzaiarskie ,zapowiada sie suepr impra. Jedziemy na 3 dni juzw piatek wyruszamy :mrgreen: cześć ,ja jestem ze ścinawki to możesz dać znać,jak przyjedziesz.jakiegos browara możemy zrobić.a wiesz dokładnie będziesz spał? :mrgreen: .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi