Piotrek e46 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Chcę kupić zestaw kluczy nasadowych oraz płaskich , zastanawiam się nad kilkoma produktami :Neo toolsMagnusson Yato ProlineKtóre według was są najlepsze .Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Mam walizke z yato 94el. Juz chyba 4 rok do podstawowych prac przy autku spokojnie wystarcza i ma sie dobrze, taki zestaw kupisz za około 300zł tak +- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Skuś się na te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zamiast Yato, walizeczkę kupił bym Honitona, do tego na "szmacie" zestaw płasko-oczkowych. Cena podobna, a moim zdaniem ciut porządniejsze wykonanie niż jato. Plasko oczkowe honiton odkręcają też torxy . Ogólnie każdy swoje chwali, a wszystkie podane przez ciebie marki to ten sam segment, być może nawet ta sama fabryka to klepie. Magnusson nie znam, to bym wykreślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Magnusson ten sam segment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Moze nie klucze ale jako elektryk kupilem magnusona sciagacz do izolacji i niestety sie rozsypał a proline polyka go za ten sam hajs. Zalezy jak intensywnie planujesz ich uzywac, ale jest typowo hobbistycznie do zwyklych napraw w garazu to mysle ze kazdy wybór będzie dobry a kazdy z producentow bedzie mial slaby punkt, w jednym pewnie grzechotka w innym nasadki w innym co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja używam yato, a jak musże coś jeszcze dokupić to w pierwszej kolejności sprawdzam też yato. Polecam. Twoja kasa twoje będą narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Może Stanley? Mam i jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 ja mam zestaw nasadowy Coval do drobnych napraw i daje sobie świetnie radę teraz muszę dokupić zestaw płasko oczkowy z grzechotką ale to już kupuje Sata bo maja dożywotnią gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Bierz yato albo proxxon, dobre klucze, w firmie gdzie poprzednio pracowałem tylko takich kluczy uzywalismy, przeżywały bardzo ciężkie warunki pracy, i nikt się z nimi nie cackał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ja od kilku ładnych lat używam kluczy "Stanley". Podobna cena, podobna jakość, a ja na swoje nie mogę narzekać. Mam też zestaw nasadek torx od "Proline", jednak używałem ich tylko raz więc nie dodam swojej opinii. Lecz słyszałem, że ludzie chwalą "prolina". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ja używam Facoma (grzechotki maja dobre). Daja dożywotnią gwarancje. Uzywam tez troche Proxxona, stahlwilla, Wiha, Knipex. Dobre narzedzia, ale drogie. Do grzebania w aucie uzywam yato i powiem Ci, ze wiekszosc narzedzi yato niczym nie odstaje jakoscia od wyżej wymienionych firm. Czasem płaci sie za napis firmy. Kiedys ogladalem filmik z testem narzędzi budzetowych. Bylo kilka konkurencji i wygrał stanley. Ale w dziedzinie Cena-Jakosc wygralo Yato. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ja używam Facoma (grzechotki maja dobre). Daja dożywotnią gwarancje. Uzywam tez troche Proxxona, stahlwilla, Wiha, Knipex. Dobre narzedzia, ale drogie. Do grzebania w aucie uzywam yato i powiem Ci, ze wiekszosc narzedzi yato niczym nie odstaje jakoscia od wyżej wymienionych firm. Czasem płaci sie za napis firmy. Kiedys ogladalem filmik z testem narzędzi budzetowych. Bylo kilka konkurencji i wygrał stanley. Ale w dziedzinie Cena-Jakosc wygralo Yato. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ja też używam zestawu YATO i dają radę, jedynie mi jedna grzechotka się rozpadła, tzn taki bolczyk od przepinania lewo-prawo wypadł.. ale ogólnie bardzo dobre narzędzia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Niestety yato grzechotki ma słabe. U mnie mała rozleciala się po 5 minutach kręcenia. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Niedzwiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Polemizował bym bo napieprzaliśmy w małą grzechotkę młotkiem podczas odkręcania śruby i dalej działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Jakiegos pecha mieliscie, moja hula od początku, wystarczy malym torxem dokrecic te srubeczki w grzechotce Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za wszystkie wasze opinie ,wybrałem zestaw firmy neo tools 73 szt .Podczas zakupu klucze były przecenione na 199zl jednak przypomniało mi się że na stronie internetowej castoramy jest cena 158 zł , pokazałem sprzedawcy tą rozbieżność a on zanotował to i sprzedali mi za 158 jeśli ktoś szuka kluczy to za taką kasę naprawdę warto.PozdroWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi