Ameryka Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Siemanko posiada ktoś może lub ma jakiś ciekawy pomysł na otwory w progach pod dokładkę może mi to ułatwi sprawę z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Jeśli wyszła z fabryki bez nakładek m technic to po co psuć te progi. Rozważ czy klej nie będzie lepszym rozwiązaniem.Sent from my Moto G (5) using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 lepiej.. zamiast zakrywać korozje nakładkami lepiej wymienić progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 wymieniłeś progi...+ Czy zrobisz to zgodnie instrukcją dziurawiąc nowiuśki próg czy na klej to...zmiana bedzie niewielka bo błotołap pozostanie błotołapem. Znam przypadki odcinania dołów błotników przednich pod owymi nakładkami by nie tworzylo sie tam bagno które potem nie może się przewietrzyć jak normalny próg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Po wymianie progów przez blacharza kazałem mu zrobić otwory, Spływy z szyberdachu wystawiłem na zewnątrz myślę że dobra konserwacja to trochę powinno potrzymać Ja mam mpasztet także nakładki muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi