Xaime91 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam. Chcial bym się was doradzic gdzie byscie w e46 takowy bajer zamontowali zeby to i jakos wygladalo i było w miare dostępne /funkcjonalne, bo nie chcial bym dziergac dziur hamsko a czasami np gniazdo zapalniczki osobno potrzeba badz drażni mnie wkladanie i wyciaganie samochodowej ładowarki co jakis czas. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6668051784 dodam, że za X czasu planuje chinola 2din wiec "schowek" pod klimatronikiem zniknie kiedyś. Myślałem zeby pod klapka wlasnie je tam wcisnac w tylna scianke schowka (zmiesci sie ?), nieuzywana by nie raziła niepotrzebnie bo bym zamknal i odrazu ze zwinietym w schowku kabelkiem usb myslicie ze nie bedzie buractwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Siema, może w schowku od strony pasażera lub tunel srodkowy tam gdzie masz np. Cup holder czy telefonlub schowek z roletą moim zdaniem najlepiej by to wyszło właśnie pod roletą. Pzdr Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ja mam w małym schowku za cupholderem pod podłokietnikiem włącznik rem do wzmacniacza, nie widać go i w niczym nie przeszkadza, myślę że tam sobie możesz to zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 11 minut temu, BASTARS napisał: Ja mam w małym schowku za cupholderem pod podłokietnikiem włącznik rem do wzmacniacza, nie widać go i w niczym nie przeszkadza, myślę że tam sobie możesz to zamontować No to nie najglupsze, ile pod tym malym "pojemnikiem" jest miejsca ? Wlezie to na glebokosc ? Bo nie rozbieralem jeszcze tunelu a nie chce na darmo rozbierac hehe, a tunel mam zwykly z dwoma "pojemnikami" bez cup holdera, roletki i innych takich Aa jeszcze wymyslilem ze jakby moze w podstawie podlokietnika zamontowac od frontu wlasnie od strony "pojemnika" ? Tam duzo jakiegos stelaza idzie w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie musisz wyciągnąć tunelu narazie, sam pojemnik wyciągnij, bardzo łatwo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Aaa to spoko, to wieczorkiem zerkne czy to tam wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 U mnie jest pociagniety kabel przez schowek pod radiem, daje rade ale raczej pendrive trzeba chowac razem z calym kablem do kieszeni i ja zamykac, bo jest tego prawie pol metra i w trakcie jazdy moze byc upierdliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ale ty masz usb do radia ? A ja chce glownie na potrzeby ladowarki ale jeszcze sie nie zmotywowałem zeby kliknać "kup teraz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 a, to lipa. tzn nie do konca do radia, bo ja mam wszystko zlinkowane z Parrotem, ale faktycznie USB dziala tak, ze jak podepne np kabel do telefonu to telefon zalapie ze poplynal prad, zaswieci sie, ale nie bedzie sie ladowal. ale generalnie to chyba bez znaczenia, bo przeciez temat zalozyles tylko z mysla o znalezieniu najbardziej ergonomicznego miejsca podpiecia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Wstępnie wyladuje wlasnie pod podlokietnikiem w tym malym schowku ale to jak juz bede mial w rekach to bede kombinowal jak cieplej sie zrobi :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi