Kojak Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dzięki za spota wariaty, kilka fotek ode mnie większość mojego gruza ale inne też są 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari0 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Pierwszy raz byłem na najcie ale na pewno nie ostatni raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ja wszystkim robię zdjęcia, a mojej e39 nikt nie zrobił... Frekwencja ok, jakieś nowe twarze, i jak zawsze miło spędzony czas do następnego PS również podpisuje się pod tym co napisał Sagui, bez buractwa prosimy, bo i tak nasza marka ma sławę jaką ma, szkoda ją pogorszyć, a razem z tym opinie o klubie maxbimmer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gregu82 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Frekwencja całkiem całkiem, nawet byłem zaskoczony na plus oczywiście hehe. Pogadane, pośmiane, nie ma to jak dobrze spędzona Niedziela w Dobrym Towarzystwie hehe. Kalendarz udało się zdobyć, więc jest OK Kilka fotek ode mnie. Także Dzięki za spotkanko i do następnego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byakko Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Również pierwszy raz, nie żałuję Poznałem kilku fajnych ludzi (reszty nie zdążyłem) i oczywiście do następnego Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Byakko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 2 godziny temu, NIEDZWIEDZ78 napisał: hmmm wydawało mi sie ze nie spaliłem kapcia bo nie słyszałem nie ty hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No masz, a ja zapomniałem robić zdjęć bo tak się zagadałem Do następnego ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu46 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 super było pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ja również dziękuję i do następnego Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 3 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Foty foty https://www.dropbox.com/sh/dfj4bijb2n90br2/AACk2w15dOotgA6f0qyD8PZja?dl=0 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Michale to nie foty tylko pierwsza strona tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @BASTARS skopiuj link ręcznie, nie pierwszy raz tak jest z tego co zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 2 minuty temu, BASTARS napisał: Michale to nie foty tylko pierwsza strona tematu Skopiuj i wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Od zmian na forum tak się dzieje.. Fot nie dużo. Ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi