Niedzwiedz Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) 17 godzin temu, BASTARS napisał: U nas w sklepie są za około 115zł Komplet Nie kłam ja u nas kupowałem te żarówki po 40zł 6000K Edytowane 14 Lutego 2017 przez Niedzwiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Może teraz ja brałem 2 lata temu i płaciłem bodajże 115 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 No to podałem cenę ~44zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Szwab wymienił tylko jeden żarnik - jeździłem do dzisiaj na philipsie i osramie... Taka różnica pomiędzy maxgear 6k i osramie xenarc 5.4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi