RA_FEEL_IT! Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Witajcie, Czy ktoś ma wiedzę jak naprawić usterkę? Lewy xenon świeci zdecydowanie słabiej względem xenonu prawego - w czym może być problem? Auto podpiąłem pod INPA i widnieje błąd (nie wiem czy ma styczność ze sprawą) ECU: XENON_L JobStatus: OKAY Variant: XENON_L ------------------------------------------------------------- RESULT: 1 errors in error memory ! ------------------------------------------------------------- 42 clamp 15 < 7,5 Volt Error frequency : 1 Edytowane 28 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Podmień na żarnik z prawej i zobacz czy będzie dalej to samo. Jeśli będzie świecić dobrze tzn ze musisz wymienić żarnik bo może się już wypalać, jeśli będzie świecić tak slabo jak poprzedni to może przetwornica coś nie halo. Obstawiam to pierwsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wszystko jasne, jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zmienił barwę na bardziej w róż, to szlak trafia żarnik jak by już nie świecił to mogły by być podejrzenia że siedzi przetwornik, polecam kupić maxgear 6000k, wiele osób na tym jeździ, tylko nie kupuj czasem 1 sztuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zrobię zdjęcie wieczorem, przedstawię jak świeci. Bardzo dziękuję za zainteresowanie się tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 dobra pany przewertowałem całe alledrogo maxgear 6000 d2s brak. gdzie to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 http://maxgear-sklep.pl/index.php?d=szukaj&szukaj=D2s&x=3&y=12 Gdzieś na tym forum się taki link znalazł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 U nas w namysłowie są, MaRek jak chcesz to Ci Kupię i przywiozę na Najta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 39 minut temu, BASTARS napisał: U nas w namysłowie są, MaRek jak chcesz to Ci Kupię i przywiozę na Najta dzięki zamówię na stronie maxgear a co do najta... to oczywiscie pracuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ja u siebie zmieniałem pojedynczo na maxgear i teraz jeden świeci na zielono a drugi normalnie. Jak zmieniać to tylko parami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) ~45zł?! Edytowane 23 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 3 minuty temu, RA_FEEL_IT! napisał: ~45zł?! co, za tanio? ;d chyba nie spodziewałeś się 10pln? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Myślałem że dobry palnik to koszt rzędu 200zł/szt. a tu taka ciekawostka :-) Edytowane 23 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ja u siebie mam już trzeci komplet MG 6000K czyli średnio wytrzymują prawie 3lata Porównanie z 4300K , na halogeny nie patrz, były Hidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Skoro sprawdzone to nie mam się nad czym zastanawiać. Ps. nie mam kiedy tego zdjęcia zrobić bo teraz robota i robota - obiecuję poprawę i wrzucę zdjęcie jutro lub po :-) Edytowane 24 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Chyba światła też średnio ustawione? (poziom) Edytowane 26 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 żarnik lewy pada, podjedź po wymianie na stację diagnostyczną i niech Ci poustawia może z 10 zapłacisz, a może wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Całe szczęście że nie przetwornica Byłem jakieś 3 dni temu po przekładce korpusu lampy oraz założeniu CCFL - 10zł ale widzisz, ustawił tak jak widać. Edytowane 26 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) (nazwę tematu edytowałem) Tak sobie patrzę po Internecie... Które z poniższych zdjęć przedstawia prawidłowe ustawienie świateł? (mam reflektory ksenonowe) Inaczej ustawia się światła żarówkowe niżeli ksenon? Edytowane 28 Stycznia 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Padł palnik, decyzja z miejsca zamówić wspomniane maxgear 6000k i zaczynają się schody... http://maxgear-sklep.pl/index.php?p315336,zarowka-xenonowa-d2s-35w-barwa-swiatla-6000k - zamówiłem, chciałem zapłacić ale nie podają konta. Edytowane 13 Lutego 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 U nas w sklepie są za około 115zł Komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Gdzie jest nasz sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Namysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) OK, już ogarnąłem temat, Dla innych zamawiających podaje nr. konta wraz z danymi. Sklep: - http://maxgear-sklep.pl/index.php?p315336,zarowka-xenonowa-d2s-35w-barwa-swiatla-6000k (wersja d2s - 6000k) - http://maxgear-sklep.pl/index.php?p315335,zarowka-xenonowa-d2s-35w-barwa-swiatla-4300k (wersja d2s - 4300k) Cytat Multi Bank 14 1140 2017 0000 4502 0680 7905 JCH CHAMOŃ JOANNA Nowowiejskiego 4-21 42-200 Częstochowa NIP: 573-001-47-67 Tytuł przelewu to numer zamówienia. Edytowane 13 Lutego 2017 przez RA_FEEL_IT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Też je kupiłem (6000K) dla ojca, na razie świecą fajnie i za tą cenę bajka. Zobaczymy ile wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi