matiswidnica Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Cześć wszystkimWczoraj kupiłem e46 z nawigacja 16:9 i mam problem mianowicie grają tylko dwa glosniki z tylu raz jakimś cudem załączył sie glosnik w drzwiach kierowcy na kilka sekund. Od czego muszę zacząć szukać przyczyny ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Od sprawdzenia czy wychodzi dźwięk z tunera radia, w nim często końcówki mocy siadałyWysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ok czyli podłączyć inne radio ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mysle ze nawet miernikiem powinien pokazać napiecie jakiekolwiek na wyjsciu na glosnik. Jak masz radio na podorędziu to podmień albo jakis glosnik inny na krotko do radia podlacz, moze glosniki zdechly albo przewody sie gdzies rozlaczyly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Od sprawdzenia czy wychodzi dźwięk z tunera radia, w nim często końcówki mocy siadałyWysłane z mojego LG-K420 przy użyciu TapatalkaGłupie pytanie ale co to jest tuner radia ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Tuner masz w bagażniku po lewej stronie bm54 prawdopodobnie, mi kiedyś padły końcówki mocy i naprawa się nie opłacała. A używki chodzą po ok 1000zł. Także lepiej żeby to były jednak głośniki bądź kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 naprawa końcówek ok 250 300zł, naprawiałem więc jak by co to mogę się polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ooo to napisz gdzie naprawiales, szukałem na Allegro i jest kilka ogłoszeń naprawy wlasnie tunerów a ceny używek sa horrendalnie drogie... glosniki sa Ok bo sprawdzałem każdy po kolei kable tez. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi