ponury Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Sprzedam Dwa fotele, do odszycia, cena za komplet 80zł, odbiór okolice Brzegu Dolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Biere!Tylko musiałbym załatwić transport, więc nie przyjadę z dnia na dzień...Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 oki zapraszam, wysyłam na PW nr tel. jak by co dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Halo halo, biera pan to? Fotele ciągle czekają. Jak masz problem z transportem mogę coś pomóc. odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi