hapat Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam W skrócie to poszukuje osoby (Wrocław i okolice) , która chciałby się trochę pobrudzić.. Chodzi o przeczyszczenie z nagaru wszystkiego co się da: zawory? turbo i egr, egr, intercoler itd. Nie mam warunków i zdolności, żeby to zrobić samemu. Czytałem co i jak, ale ogrom pracy mnie przeraża. Auto wg mnie nie ma mocy. Gościu w warsztacie, który zaślepił mi kolektor powiedział że nagaru jest dużo. Czyściłem egr ale na tym koniec, w dodatku chyba go nie rozruszałem i czynność trzeba by powtórzyć. Auto przy dodawaniu mocy dymiło, po wyczyszczeniu egr trochę lepiej ale mocy dalej brak. Pytałem w 2 warsztatach we Wrocławiu ale jakoś nie są skłoni do takiej pracy. To nie jest wina turbo itd. Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapat Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Do zamknięcia, znalazłem chętnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi