Stifler Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Siemka. Przyszła zima i kłopoty z autem bmw e61 3.0dA. Wczoraj przy temperaturze -20 przy próbie odpalenia auta rano. Masa błędów w tym błąd skrzyni automatycznej. Kiedy jest błąd skrzyni to rozrusznik kręci ale nie odpali. Są też błędy pompy paliwa ,sterowania kierownicy i hamulców. Jak zostawię na zapłonie przez 5 minut to coś buczy z tyłu auta i błędy gasną. Wtedy pali na dotyk. I tak już 3 dzień mam problem co rano. Nie wiem o co chodzi.Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Awaria naprawiona już jakiś czas temu okazał się uszkodzony komputer silnika. Zakupiona uzywka zrobiony klon i działa. Info dla tych co mają z tym problem. Na czytałem się sporo na ten temat i każdy pisał co innego. U mnie to był właśnie komputer.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi