POLDEK Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam dzisiaj rano w drodze do kościoła na msze za babcię chciałem zgasić samochód i kluczyk wyszedł lecz auto nie zgaslo. Wogole nie da sie wylaczyc zaplonu zamknac auta odpalic itd. Ma ktoś jakiś pomysł???Bmw e39 Ratujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Chyba już tylko wymiana stacyjki. Wyobrażam sobie Twoja mine jak wyciagnales kluczyk heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Karp i łacina no od dzidka wezmę stacyjke ale coś tam trzeba przełożyć tylko żeby sie w koszta nie pchac i mój klucz zostaje swiezo dorobiony i gruby na targu to podobno ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Na początek spróbuj rozmrozic stacyjke i psiknij wd40. Przerabiane to samo kiedyś i pomogło. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Niedzwiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 nie wiem czy pomoże, kluczyk obraca się wokół czy to w lewo czy w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak się obraca w lewo i prawo, niestety potrzeba nowej stacyjki i kluczyka. Bembenka raczej nie odzyskasz bo do tego potrzebna jest sprawna wkładka. Podobno są jacyś magicy co dorabiają stacyjki do kluczyków, ale chyba allegro wyjdzie tanie. Hehe miałem to samo kiedyś Piąty bieg-hamulec-i dusisz potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 mam to samo rozebrałem kostkę i odpalam na śrubokręt oczywiście kluczyk musi być bo immobilizer kiedyś to naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Wkładka pewnie Ci poszła. Podleć z nią na halę targową do ślusarza. Podpytaj CzakSa o numer, mi ogarniał tam stacyjkę w E34, ten sam problem co u Ciebie. Ewentualnie może jeszcze kostka się już wyrobiła, ale na 99% to pierwsze. P.S.: właśnie ogarnąłem że z Namysłowa jesteś. Jeśli nie rozwaliłą Ci się blokada stacyjki to ślusarz powinien to bez problemu ogarnąć, jeśli poszła blokada to pozostaje szukać drugiej stacyjki ewentualnie jeździć bez blokady. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Szpadyzor71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jak zorganizujesz sobie nową stacyjkę albo najlepiej 2 to napisz na PW to powiem Ci jak dorobic stacyjke do kluczyka. Pzdr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi