Livin Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Hej, Jako że pogoda planuje sypnąć białym na weekend to ja planuje ustrzelić jakieś zimowe bety. Zależnie od śniegu sobota lub niedziela. Miejscówkę mam elegancką także tylko jakiejś pięknej Beatki brakuje. Info na PW. Przykładowe jakby ktoś nie znał: Motoryzacja No charge. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RA_FEEL_IT! Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jestem chętny, tyle że ze śniegiem słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingkong109 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 no pomysl bylby fajny napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi