Maajkii Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam jak w temacie. Sprzedam w całości lub na części. Później podam VIN.Cena 7000zl. Tel 798904725 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 VIN : wbabv72020jz78944Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Auto o swapie? Zgodnie z VIN to 1,8: http://www.bmwstore.pl/pl/pojazd/vJZ78944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wisi już długo to auto na necie do sprzedania, 5 lat temu po tyle angliki kupowałem jeszcze jak by to jakaś igła to można się bawić w przekładanie a tak to tylko silnik na swapa mpakiet i maska z przodem a reszta na żyletki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co to za alu ori czy podpierduchy, jakie parametry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dam znać w tygodniu. Chwilowo wyjechałem, auto wziąłem w rozliczeniu i tyle co je wstawiłem pod dom.Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Słodki - mozesz mi pokazac stare ogloszenia? Moj koles jezdzil tym dosyc dlugo a w Polsce jest od miesiaca. Panowie prosze jeszcze raz o telefony - zniszczylem dzis swoj telefon i nie mam numerow. Prosze o SMS czy cos. Gdyby ktos chcial caly samochod to cena do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Sam się nad tym autkiem zastanawiałem wystawiane było w listopadzie jest kilka ogloszen w historii google ale wszedzie twój kolega wystawiał że to 2.5 silnik a nie 2.8 ? , pewnie tam siedzi 2.5 m54 bo jak wczesniej był tam seryjnie 1.8 n42 to łatwiej było wrzucić m54 ktore tez ma elektryczny pedał gazu możesz rzucić okiem co tam za silnik siedzi faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Może być ze 2.5 nie chce się kłócić auto jak już to tylko w całości nie mam czasu żeby sprzedać to na graty Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siema decyzja podjęta idzie na zyletki. Jutro potwierdzę motor jak cos to SMS : 798904725Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) M54B25.. Kompletny swap tj. Silnik, skrzynia, wydech, rozrusznik, wiazka, komp, 3000zł Komplet Mpakiet 2200zł Kiera mpakiet z poduszka stan zajebisty - 300zł klapa tył 800zł Galka mpakiet - 100 silniczek spryskiwaczy - 50 Kola oryginal - 1600zl z oponami reszte bede dopisywac. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Maajkii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 klapa tył ori csl czy jakaś podyebka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 oryginal CLS, jutro wstawie fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 A za ile sprzedaż ten pojemnik na tel w konsoli co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 A gdzie można obejrzeć auto bo bym luknął na kiere z chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Właśnie, gałke bym oblukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zielona Gora Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 To jednak poproszę o zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Trochę daleko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gdyby gałka była wolna to też poproszę o zdjęcia. Moja skończyła żywot odpadając i zostając mi w ręce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Panowie, auto w calosci przed chwila zabral nasz forumowicz. Ma to byc tajemnica, wiem ze w planach jest driftogróz Szybko i konkretnie. Dzieki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Chyba każdy się domysla kto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi