Łukasz2000 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mam pytanie czy w latach 91 montowane były dyfry ze szperą. Chciałbym wiedzieć czy posiadam w swoim 318i dyfer ze szperą bo słyszałem że niewkażdym były, jak to najlepiej sprawdzić??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 auto na podnośnik tak żeby cała oś był w powietrzu cała dupa ! i jak obydwa koła kręcą się jednakowo na biegu to coś tam masz szpery są procentowe 25, 50 i chyba 100% > ja mam szperę i najlepiej ją odczuwam jak jeżdże stawiam ją bokiem i śmiga obydwa koła jak nie ma szpery będzie kręcić tylko jedno koło. tyle z moich doświadczeń miże ktoś ci coś jeszcze podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Mozesz sprawdzic tak jak napisał mariusz13 albo zwyczajnie odczytac numer z dyfra jesli zaczyna sie od literki S to jest zeszperowany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 raczej nikła jest szansa że w 1.8 jest szpera, no ale sprawdzić możesz tak jak koledzy poradzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 no raczej bym nie liczył w 1,8 na szpere ale może cud ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi