zielak Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 2 minuty temu, Bartoszek_96 napisał: no bo taka prawda, nikt nie bedzie od nas specjalnie gonił za jedna paczke. Napisałem wyrażnie ze paczki wysyłamy jedynie dwa razy w tygdoniu w ilosciach hurtowych do tego dodałem ze jak nie chcesz czekac a Ci się śpieszy to furtka otwarta i wolna droga przecież cie nie namawiam. Zadziwię cie, ale My tez pracujemy mamy swoje obowiązki i nikt z nas nie siedzi ciągle przy komputerze. Mariusz już sprawdzam skrzynkę i zaraz masz odpowiedz Chłopie, rozmawialiśmy w poniedziałek jest sobota i paczki nadal nie wysłałeś ?, więc chyba miotasz się w zeznaniach bo już 2 razy paczki wysyłaliście... poza tym napisałem, że nadal jestem zdecydowany na częsci i na nie czekam, ale kurde jak głupie listewki wysyłasz ponad tydzień no to nie dziwie się, że nie masz więcej paczek do wysyłki... Do sedna, odpisz konkretnie kiedy i czy w ogóle masz chęć wysłać do mnie te części czy nie?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatzeK Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dnia 10.01.2017 o 12:23, Bartoszek_96 napisał: gałka jak najbardziej bez problemu jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia Czy już jest jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Sprzedający jawnie wali w balona i olewa potencjalnych klientów. Zalecam allegro lub olx skoro to sprzedaż hurtowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 szczerze , gdyby to ode mnie zależało już by ban poszedł .... szału dostaje jak sprzedawcy tak w hooya walą z klientami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 31 minut temu, PRZEMO napisał: szczerze , gdyby to ode mnie zależało już by ban poszedł .... Mogę dać bana dać, ale wolę, żeby Admin to załatwił Chciałem także coś kupić, ale odpowiedź w sprawie cen: "zadzwoń", mnie nie interesuje, podałem listę części i oczekuję na ceny "na piśmie" Skoro sprzedającemu nie zależy to mnie także, rynek jest pełen części Rozumiem, że ktoś jest zajęty ale temat chyba powstał po to żeby sprzedawać a nie walić w wała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dla mnie listwy w swoich gratach też już tydzień szuka i nie wiem czy znalazł.Jak dla mnie nie poważny gość i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 29.12.2016 o 15:20, Bartoszek_96 napisał: Jeśtemy jedną z większych kompani BMW na DolnymŚląsku jeżeli chodzi o części do tej marki. Coś słabo działa ta kompania.... moim zdaniem też ban... gość nie poważny, to mało powiedziane. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez zielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi