kama131 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Na jaki smartfon mam się skusić ? Głownie interesuje mnie taki, w którym długo trzyma bateria. I wolę jak jest na androidzie.CO stąd wybrać http://bludiode.com/pl/telefony-i-smartfony/xiaomi/ .Coś możecie polecić ? Edytowane 2 Stycznia 2017 przez kama131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Oneplus3 T polecam. poczytaj w necie Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja bym polecał firme Xiaomi. Baterie po 4000 mAh, przy ekranie 5'' (2 dni uzywania, 4 dni sporadycznego). Maja od 2GB RAM w górę(polecam 3gb), wiec juz ladnie śmigaja. Dual sim itp. Sa juz w RTV AGD chyba i w playu. Ale takze jest juz dystrybutor na Polske. Ja teraaz mam LG, ale wiem, ze nastepnym tel bedzie Xiaomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Pewnie każdy poleci to co ma, wiec i ja polecam galaxy note 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja nie mam, a polecam Xperie Z3. W trybie stamina wytrzymuje naprawdę długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 od dziś ujeżdżam huawei p9 lite; naprawdę fajny telefon , mogę polecić .... zastanawiałem się nad xiaomi redmi note 4 , ale nie było w pobliżu sklepu stacjonarnego , który by oferował ten model...może następnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Mam w domu p9 lite i również mogę polecić. Za tą cenę wart uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 od dziś ujeżdżam huawei p9 lite; naprawdę fajny telefon , mogę polecić .... zastanawiałem się nad xiaomi redmi note 4 , ale nie było w pobliżu sklepu stacjonarnego , który by oferował ten model...może następnym razem...A w x-kom nie było ? To chyba jeden z dystrybutorów Xiaomi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 szukałem w sklepie dla mnie najbliższym / do którego mogę pójść/ pojechać [ blisko] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A w x-kom nie było ? To chyba jeden z dystrybutorów Xiaomi Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie pamietam, ktory ale ktorys dystrybitor Xiaomi ma polske leci w kulki. Ostatnio byl test Xiaomi (nie pamietam modelu) bateria wytrzymala 14h meczenia non stop wyswietlacza.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kandyn jeżeli to realny wynik to super ja czasem w swoim iPhone 6s wyciągnę więcej niż 5H na ekranie. Telefon i tak ładuje codziennie wieczorem bo nie wyobrażam sobie pójść gdzieś mając kilkanaście procent baterii... A iPhone doceniam za jego płynność działania i szybkość mimo, że telefon jest wyprodukowany w 2015r to nie ustaje on prędkością topowym modelom Wsparcie Apple gwarantowane jeszcze na kilka lat, android dosyć szybko wycofuje się z aktualizacji tych starszych telefonów do nowszych wersji oprogramowania. Wiadomo, że jeden lubi mieć szybkość i prostotę działania, drugi zaś czas pracy na baterii. Jakoś za Xiaomi nie przepadam ale wiem, że ludzie je chwalą i doceniają. Cena i szybkość działaniaJest prawie 22 i trochę tam jeszcze baterii zostało, a czas na ekranie nie jest też specjalnie jakiś słaby. 3G/LTE włączone praktycznie całą dobę na zmianę z WiFi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kumpel ma iPhona i chwali za ogół. Dobre baterie maja tez smartfony Lenovo, ale sa mniej popularne od Xiaomi Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mojej żonie kupiłem do jabłka 5s case z wbudowaną baterią, więc zestaw ma jeśli mnie pamięć nie myli jakieś 4000-4500mAh. Używa go baaardzo dużo, bo służy jej w pracy do dokumentacji (zdjęcia). Na dwa dni bateria starcza, ale case dodaje trochę wagi i odbiera uroku. Niemniej to wciąż szybki telefon, systemy ios są bardzo wydajne bo są dedykowane na konkretny sprzęt. Android, ze względu na swoją uniwersalność i liczbę marek telefonów do których pasuje musi być trochę wolniejszy i bardziej łakomy na zasoby telefonu. Nie ma siły by było inaczej. Tylko, że ios też nie jest w PL tak powszechny jak np za oceanem albo wśród uchodźców co ma pewne wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) ja miałem niestety lekko ograniczony wybór, bo musiałem mieć Dual Sim... więc wszelkie ajfony odpadają... ..poza tym słabo widzę u siebie telefon za 3-4 tysiące ; po prostu szkoda by mi było tyle pieniędzy płacić za coś tak banalnego jak telefon, który za rok będzie warty tyle co nic...w życiu bym nie dał tyle siana[ czy to got, abonament czy nie daj bóg jakieś raty], tylko po to, żeby sie pokazać... Edytowane 29 Grudnia 2016 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tu Xiaomi za 900zł 3GB RAM-u (watpie zeby sie przywiesił), Bateria 4100mAh przy ekranie 5'' (5'' dla mnie w sam raz bo da sie obsluzyc 1 reką), Dual sim- z mozliwoscią zrezygnowania z 2 karty i włozenia tam karty pamięci do 128GB. Pamiec wewnetrzna 32GB (nie duzo, ale zawsze mozna rozbudowac microSD), zasięg 4G (LTE), gwarancja 24miesiace. Ciekawe, ktory Szajsung ma takie parametry i kosztuje 900zł? http://www.x-kom.pl/p/331540-smartfon-telefon-xiaomi-redmi-3s-32gb-dual-sim-lte-gold.html#specification Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak sie czyta to fajnie brzmi te cyferki itp, ale ciekawy jestem jakby to wszystko wygladalo jakbys wzial do reki np. Xiaomi i Note 4 (pomijam wielkosc wyświetlacza). Ale chcialbym zrobic zdj jedym drugim, przetestowac jakosć ekranu (ppi) itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To wiadomo, że samsung wygra bo ma Amoled. Sam chciałem brać SGS 7Edge ale ostatecznie wziąłem iPhone 6s, bo przez jakiś okres właśnie przed kupnem korzystałem z iOS i mi się spodobało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak sie czyta to fajnie brzmi te cyferki itp, ale ciekawy jestem jakby to wszystko wygladalo jakbys wzial do reki np. Xiaomi i Note 4 (pomijam wielkosc wyświetlacza). Ale chcialbym zrobic zdj jedym drugim, przetestowac jakosć ekranu (ppi) itp itd Za ile masz tego Note 4? Tez za 900zl? Osoba zakladajaca temat pisala, ze zalezy mu na baterii. Ten Note 4 pewnue 2x krocej trzyma od tego xiaomi.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 2k dałem. Jak nie przeginasz z uzytkowaniem tylko normalnie dzwonisz i piszesz to spokojnie od rana do wieczora da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) 3g20min ekranu Nie uważam zeby to byla jakas porazka a wrecz przeciwnie jak na takie bebechy i funkcjonalnosc telefonu. Jakby ojciec go uzywal to pewnie i 2 dni by wytrzymał Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 2k dałem. Jak nie przeginasz z uzytkowaniem tylko normalnie dzwonisz i piszesz to spokojnie od rana do wieczora da rade2k do 900zl to przepasc na korzysc Xiaomi. Jak za 900zeta Xiaomi ma juz taki tel, ktory pewnie duzo nie odbiega od Note 4, to co Xiaomi musi oferowac za 2k.. Pewnie fony z serii "Mi", bez ramek na wyswietlaczu itp. Samsung sam w sobie nie jest zly. Tylko jest tak rozreklamowany, ze ludzie płacą każą cene za telefon nie wiedzac, ze za polowe taniej mozna miec fona takiego samego lub zblizonego, a nie smiem watpic ze lepszego.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Każdy swoje chwali, jednego satysfakcjonuje telefon za 4 stówy, drugiego ten za 4 koła. Ja mam Soniaka Xperia T3, cienki, duży i bateria trzyma ok 3 dni. Gierki śmigają, apki latają i chyba cena aż tak nie powala. Przydała by się tylko ładowarka 2A, bo trochę długo się napełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi