Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

TVN TURBO Tede i "Operacja tuning"

Pershing

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie w ogole jak widze "wiejskituning.prv.pl" to mnie szlag trafia, albo niektore przeburaczone bmw - zmasakrowane imie marki, bo jakis idiota (sory, ale niektorych przerobek ogladac sie nie da, a co dopiero o nich pisac,,,) zechcial wyroznic sie z tlumu tlumikiem z garnka do fasoli, przerobieniem samochodu na choinke i dodaniem kilku napisow w jezyku dla niego samego niezrozumialym, do tego jakies puste lalunie z gatunku "tapeta i woda utleniona -> zeby nikogo nie urazic, chodzi mi o pewien stereotyp" i tjunink pierwsza klasa... (hehe jezdzi taka zburaczona preluda po wro na koninskich blachach...) -> niby nic, ale dzwiek ma taki jakby swiety mikolaj w maju sie zblizal:D. a sam Tede dla mnie moze tjuninkkkowac, ale siano w polu. Telewizorem rzucal nie bede bo tyle co kupilem nowy i mi szkoda:D:D:D

Zauwazylem ze ostatnio tolerancja mi sie konczy dla wielu spraw:D

bmw_beer

Nie , to nie dla firmy szachownica , myślisz , że dlaczego potem biorą nas na jedno kopyto ? Nazywają burakami i wieśniakami ? Przez takich kretynów jak pan Tede i jego odpicowana , pusta koleżanka blondyneczka. Jeden z drugim naogląda się takich bzdur , a potem co widzi na mieście beemke "to jakiś burak jedzie" E30 to przecież wieśniackie auto , szlag mnie zaraz trafi. Po co jeździsz po mieście kulturalnie jak człowiek ? I tak zobaczą w telewizji "opieracje" i będą cie brali za buraka przez takich właśnie kretynów TO MNIE BOLI bo po co mam obalać stereotyp , że kierowca beemki to wieśniak ?

• 2 miesiące temu...

Ten program zrobiony jest specjalnie po to - aby WYŚMIEWAC wiejski tunning. Tede wyraźnie drze łacha z tego auta i z takich sposobów "modernizacji" aut. <bmw_4>

Kilka razy wyraźnie mówił : "Tak właśnie należy NIE robic" :wink:

Macie rację pisząc, że to ochyda, bo takie właśnie jest zamierzenie twórców programu. Ja bardzo lubię poczucie humoru TeDe (mimo, że muzy nie trawię) i z szerokim uśmiechem oglądam O.T. (Operacja Tuning)

A, że wiocha auto to każdy widzi <bmw_2>

Pozdr.

nigdy nie ogladałem tego programu bo słyszałem o nim to i owo...

ale widzac ta E30-tke to az mi sie głupio robi ze sa tacy kretyni

co tylko udaja ze znaja sie na tuningu bo to co robia to nic wiecej jak wiejski tuning

albo jeszcze cos gorszego...

nakleja kilka naklejek i juz full opcja tuning jak nic

<bmw_1>

a ja sobie p....... m3 na maske i co?????

cały kraj tak jeżdzi <bmw_2>

i alusy pomaluj sobie na różowo i bedzie git :mrgreen:

pozdr <bmw_1>

no i jeszcze se ''tipsy'' walne na paznokcie to dopiero będę kozak jak zimnego łokcia postawie uuu <bmw_2> bmw_beer

Wrzuce i ja swoje słowo co do tego programu.

Mógłby ten program prowadzić ktoś ,kto się na tuningu mechanicznym i optycznym naprawdę zna. Wtedy mieli byśmy jedyny program w tym kraju , w którym można by było podpatrzeć i wdrożyć coś do swojego auta.

A tak całe to tvn turbo z tymi swoimi głupawymi programami i niektórymi prowadzącymi jest do bani !!! i to właśnie mnie boli.

Na discovery (moim zdaniem) są 100 razy lepsze programy motoryzacyjne.

A wogóle to mieszkam w Radomiu gdzie tuning oznacza założenie filtra stożkowego w palstikowej chromowanej obudowie i spaleniu gumy na nieudolnych zlotach jak np:w Skaryszewie w tym roku. Ogólna tragedia!!! Zabierzcie mnie z tego miasta.

uklon_bmw

Mysle ze program z zalozenia mial byc tworzony "z jajem" chyba nikt z nas by sie nie czepil gdyby zamiast kultowego e30 ,tede oszpecal by jakies inne auto. Osobiscie doradzilbym calibre gdyz dla mnie to pseudo sportowe cos(nie mylic z autem :) ) jest synonimem wiejskiego tuningu. Fakt jest taki ze wszystko co robil z biedną bunią mialo na celu udowodnienie czego wlasnie nierobic , co jak juz wspomnial wczesniej przedmowca, podkreslal niejednokrotnie. Kto ma troche oleju w glowie ,zrozumial przeslanie i drwiny ,co nie zmienia faktu ze boli iz wybor padl wlasnie na tak doceniany i szanowany przez nas model auta.