Ahir Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 [center:3c3a47df8c]Serdecznie zapraszamy 27 maja 2007r. na IV ZLOT BMW-MANII !!! Impreza odbędzie się na terenie AUTODROMU w Chorzowie ul. Siemianowicka 105[/center:3c3a47df8c] Organizatorzy: Klub BMW-mania.pl Automobilklub Śląski Dealer BMW Bawaria Motors Katowic Patronat Medialny: BMW-Trends Miejsca zbiórek: godzina 9:30 parking Kaufland Świętochłowice godzina 9:30 Kopiec Piekary Śląskie godzina 9:30 parking CH 3 Stawy ul. Górnośląska Katowice (koło GO SPORT) godzina 9:30 parking Silesia City Center ul. Chorzowska Katowice (koło TESCO) Na imprezie zapewniona gastronomia. Przewidujemy także wybór najładniejszej Beemki zlotu - decydować będą uczestnicy zlotu. Wstęp na teren zlotu to jedynie 15 zł od samochodu, a w zamian będziesz mógł spotkać ludzi, którzy mają podobną pasję do Ciebie, wystartować w licznych konkurencjach, w których jeżeli pokażesz się z dobrej strony zostaną Ci wynagrodzone gadżetami od sponsorów. Zamówiona piękna pogoda pozwoli na miłe spędzenie niedzieli wraz z rodziną przy pięknych samochodach i z kocykiem na trawce. Mapka dojazdu na AUTODROM w Chorzowie: (kliknij aby powiększyć) Zapraszamy wszystkich miłośników BMW w imieniu klubu BMW-mania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 fajny napis na plakacie maja: "WYŚCIGI NA D O C H O D Z E N I E" ciekawe co szykuja? moze ta pania co ostatnio byla dawana gratois do roweru na allegro chetnie bym wziol udzial w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Z ta pania od roweru to tez bym po dochodzil :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Pani całkiem zacna była, a może szykują wiecej takich towarów na zlocie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 ta pani nadal sprzedaje rowery:D co jedno zdjecie to lepsze:D hehe wyscigi na dochodzenie... a moze tak przy okazji jakis rekord guinessa w dochodzeniu pobijemy:D swoja droga imprezka szykuje sie ciekawa:) moze... moze... tzn na razie nie wiem czy mi sie chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja jade na epwno i na pewno kilka beeme kz nysy poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 jak jeszcze bedzie jakaas kasa na koncie to tez z checia pojade pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 O jaka pania chodzi i o jakie aukcje :roll: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 I jak w końcu z tym wyjazdem do chorzowa, wybiera sie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahir Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 z Wrocka A4 do chorzowa 15 min a tak malo chetnych na dochodzenie?? oj Wroclaw kiepsko Krakow bije was na glowe a autostrade maja w gorszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 I jak w końcu z tym wyjazdem do chorzowa, wybiera sie ktoś? Ja i tak będe w Katowicach w weekend, więc pewnikiem odwiedzę kolegów ze śląska i zobaczę jak się bawią na autodromie :gril: :party: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ja się tam napewno zjawię. Biorę ze sobą dziewczynę i jedziemy na ten zlocik :wink: zobaczymy jak będzie wyglądała ta imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Chyba mogę zdac wstępną relację 8) Organizacja, ilośc aut, konkursy, otoczka, zabezpieczenia i ogólnie "pozom" uklon_bmw <bmw_1> Panowie !!! mamy się czego uczyc od naszych kolegów "po fachu" ze śląska. Automobil klub śląski, dealer BMW z Katowic zapewnili świetną organizację no i była cała masa aut <bmw> Co ja będe opowiadał - spójrzcie sami !! :mrgreen: <bmw_3> [ Dodano: 27 Maj 07, 19:39 ] I dalsza częśc [ Dodano: 27 Maj 07, 19:40 ] c.d. [ Dodano: 27 Maj 07, 19:42 ] c.d. [ Dodano: 27 Maj 07, 19:44 ] cd [ Dodano: 27 Maj 07, 19:46 ] PS. te trzy żółte E46 to są M3 uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw BOSKIE <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam serdecznie fanów i maniaków biało-niebieskiego śmigiełka. Niestety w tym roku nie miałam możliwości uczestniczenia w zlocie na Autodromie i bardzo żałuję jednak mam nadzieję że impreza była udana. Bardzo miło wspominam zeszłoroczny zlot organizowany przez BMW-MANIAków uklon_bmw i mam nadzieję że pojawię się na V ZLOCIE BMW w przyszłym roku Pozdrawiam serdecznie- Wiewióra <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Potwierdzam informacje kolegi. 8) Zlot zaliczam do udanych :twisted: Kto nie był ten niech pluje sobie w brodę :wink: Chyba mogę zdac wstępną relację 8) Organizacja, ilośc aut, konkursy, otoczka, zabezpieczenia i ogólnie "pozom" uklon_bmw <bmw_1> Panowie !!! mamy się czego uczyc od naszych kolegów "po fachu" ze śląska. Automobil klub śląski, dealer BMW z Katowic zapewnili świetną organizację no i była cała masa aut <bmw> Co ja będe opowiadał - spójrzcie sami !! :mrgreen: <bmw_3> [ Dodano: 27 Maj 07, 19:39 ] I dalsza częśc [ Dodano: 27 Maj 07, 19:40 ] c.d. [ Dodano: 27 Maj 07, 19:42 ] c.d. [ Dodano: 27 Maj 07, 19:44 ] cd [ Dodano: 27 Maj 07, 19:46 ] PS. te trzy żółte E46 to są M3 uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw BOSKIE <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahir Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dziekujemy za przyjazd oraz pozytywne opinie o zlocie... mamy nadzieje ze dzieki nim na nastepny zlot zjawi sie jeszcze wiecej beemek z wrocka Pozdrowienia dla wszystkich BMW-maniacs Team BMW-mania.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi