Touras Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ale siee dzialo Mimo jednego incydentu i trzech krazacych nieustannie patroli miskow to bardzo fajne spotkanie. Sporo osob sie odliczylo mimo mrozu i ślizgawicy Jako pierwszy bokiem poszedl CzAKss, nie koniecznie w zamierzony sposob a dla tych co dotrwali do konca, popisy robil Dudek wariat Najlepszego Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 I ja dziękuje wszystkim za spotkanko ! Mimo zimna, było nas troche. Pogadali, popili ^^ (podwójne dzięki dla osób które ogarnęły ten temat ), pośmiali się... Tak więc... Wszystkiego co najlepsze w nowym roku wam życze Beemiarze, do następnego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 dzięki za spota!!! jeszcze raz tym którzy byli i tym którzy nie zdołali dotrzeć wszystkiego dobrego w nowym roku!!! btw. po tym piccolo nie ogarniałem zakrętów. na wszystkich mi d***ą rzucało pozdrosy i do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Rowniez dzieki za spotkanko Wszystkiego dobrego w nowym roku Jako pierwszy bokiem poszedl CzAKss, nie koniecznie w zamierzony sposob a dla tych co dotrwali do konca, popisy robil Dudek wariat Najlepszego Panowie! Jako pierwszy bokiem poszedł Dudek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 3 godziny temu, sagui napisał: Rowniez dzieki za spotkanko Wszystkiego dobrego w nowym roku Jako pierwszy bokiem poszedł Dudek mam zepsute zawieszenie i prosto nie jeździ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi