__Fryzjer__ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Panie oraz panowie,tak wyglada wlot na mongolie.....o 18 bedzie pewnie nielepiej moze organizacja jakiejs alternatywy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil E39 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 1. Forest 2. Marrrtin 3. Kaczmar 4. r4ll 5. niedzwiedz78 6. Francuz & Skrzat sp. z o. o. 7. sagui 8. Pawel4freak 10. hall 11. Xaime91 12.CzAkSs (wyjdzie w praniu ) 13. BASTARS 14. Touras (mam nadziej ze sie wyrobie) 15.Stifler 16. konik 17.tomasz325 18. zawijastybażant 19. ManiekM3 20.sebo293 21. Piotrek e46 22. Zkumeku 23. michal_f 24. TymoE30 25. krismont1982 26. Rudix-R1 27. Fryzjer 28. Kandyn 29. Katie 30. PRZEMO 31. Luckky 32. Chacko e30 33. Arena11 (mam nadzieje, że urwe się z roboty...) 34. Oskar (50% nie wiem o której prace skończe) 35.Marta.n 36.Kamil E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Na 50% wbiję około 18:40, mam nadzieję, że ktoś jeszcze będzie. BTW Na magnolii jest teraz masakryczny ruch, pełno wyprzedaży. Może być problem z miejscem __Fryzjer__ Kiedyś na tym zakręcie spina zaliczyłem poprzednim autem Fajna sekwencja 3 zakrętów Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Chexer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Byłem przed chwila już na parkingu casto i nasz róg jest prawie pusty ☺ stała tam jakaś e39 w turasie, czyżby ktoś już sobie zajął miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Niech się rozepchnie dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) 7 minut temu, Rudix-R1 napisał: Byłem przed chwila już na parkingu casto i nasz róg jest prawie pusty ☺ stała tam jakaś e39 w turasie, czyżby ktoś już sobie zajął miejsce ? Wlasnie zaczalem rozganiac chalatajstwo Edytowane 30 Grudnia 2016 przez __Fryzjer__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja też postaram się być. Pierwszy raz moim autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Do której planujecie posiedzenie? Dopiero do wro wjechałam a jeszcze myjniaWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 1. Forest 2. Marrrtin 3. Kaczmar 4. r4ll 5. niedzwiedz78 6. Francuz & Skrzat sp. z o. o. 7. sagui 8. Pawel4freak 10. hall 11. Xaime91 12.CzAkSs (wyjdzie w praniu ) 13. BASTARS 14. Touras (mam nadziej ze sie wyrobie) 15.Stifler 16. konik 17.tomasz325 18. zawijastybażant 19. ManiekM3 20.sebo293 21. Piotrek e46 22. Zkumeku 23. michal_f 24. TymoE30 25. krismont1982 26. Rudix-R1 27. Fryzjer 28. Kandyn 29. Katie 30. PRZEMO 31. Luckky 32. Chacko e30 33. Arena11 (mam nadzieje, że urwe się z roboty...) 34. Oskar (50% nie wiem o której prace skończe) 35.Marta.n 36.Kamil E39 37. maQoo (udało się zdążyć z trasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kuuuuuzwa daty mi sie posrały !! :// myslalem ze to jutro fuuuck :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pawel4freak Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki za spotkanie, mamy nadzieję z r4ll, że pomysł z Picollo był miłym akcentem kończący nowy rok Szczęśliwego nowego i przyczepności bo niektórym dzisiaj brakowało 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 31 minut temu, Pawel4freak napisał: Dzięki za spotkanie, mamy nadzieję z r4ll, że pomysł z Picollo był miłym akcentem kończący nowy rok Szczęśliwego nowego i przyczepności bo niektórym dzisiaj brakowało heh mówisz o mnie :P? Ja tez dziekuje do zobaczenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 56 minut temu, Pawel4freak napisał: Dzięki za spotkanie, mamy nadzieję z r4ll, że pomysł z Picollo był miłym akcentem kończący nowy rok Szczęśliwego nowego i przyczepności bo niektórym dzisiaj brakowało 25 minut temu, CzAkSs napisał: heh mówisz o mnie :P? Ja tez dziekuje do zobaczenia !! NO PRZECIE ŻE NIE o mnie P Dzięki za spotkanie i jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego w 2017 r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Badassssss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki przybyłym, obecnym i marznącym, aby 2017 był lepszy, do następnego, joł Pawłek, dobrze że byłeś w roboczych spodniach, widziałem przerażenie w Twoich oczach jak wjeżdzałeś Edytowane 30 Grudnia 2016 przez BASTARS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mnie nie było bo praca, wiec tu życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku. Ps. Widzę że nawet władza przyjechała kia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki za dzisiaj! Piccolo dobra sprawa. Dwa krążowniki pilnowały by nikt nie zgubił swojego kubeczka Szczęśliwego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Widze, ze misiaczki nawet zaprosiliscie na szampana heheWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) 31 minut temu, Kandyn napisał: Widze, ze misiaczki nawet zaprosiliscie na szampana hehe Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Pilnowały dziś jak nigdy . Wszystkiego dobrego w nowym roku i podziękowania dla organizatorów piccolo . PS: Dziś myślałem że będą co najmniej 2 lub 3 dzwony na szczęście uszło bokiem . Edytowane 31 Grudnia 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 My nie dotarliśmy niestety, ale chciałbym życzyć wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dużo zdrowia i oby był lepszy niż obecny. Bagiety tez na piccolo chcialy się załapać :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Także i mnie się nie udała sztuka dotarcia na zlocik, a byłem pod wrockiem załatwiać sprawy. Nie pozostaje nic innego jak życzyć Wszystkim Szczęśliwego Nowego ROKU, zadowolenia z FUR i jak najmniejszych opłat !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja niestety bez auta chwilowo, a w ostatniej chwili wyskoczyly jeszcze sprawy osobiste Szczesliwego 2017 dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Panowie mi niestety nie udało się dotrzeć, ponieważ przegrałem walkę z angina, która rozlozyla mnie na dobre Szczęśliwego Nowego Roku dla Was, tłustych modów, rekordów na hamowni i rezerwy...ale tylko na drugą furę w garażu! Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie, choć po przeniesieniu się później pod mile z kilkoma posiadaczami e30 i kolegą z e32, załapałem się jeszcze w tym roku na mandat 50 zł wypisany przez uprzejmych panów z organów ścigania, za brak trójkąta . Także w nowym nadchodzącym 2017 roku , życzę wszystkim dużo zdrowia, bez awaryjności , i zero spotkań z Panami policjantami ☺?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Fajnie było zobaczyć znajome twarze mimo że miałam czasu mało i tylko przywitałam się ze wszystkimi. Również życzę szczęśliwego nowego roku. Przede wszystkim zdrowia, bezawaryjności. Zajebistych modów. No i bezpieczeństwa na drodze Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi