Mldeserte Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć Świeżo sam na kołach sprowadziłem tą "bestyjkę" z UK, jest to BMW e46 330d automat 2000r. Przebieg może sie wydawać duży, 198000 mil, raczej oryginalny, posiadam cały segregator historii tego samochodu. Przyspiesza fajnie, spalanie okej, automat pracuje płynnie, nie ma żadnych negatywnych dźwięków, Z ciekawszego wyposażenia to, Felgi z M paka, szare skóry "recaro" , drewniana multi funkcyjna kierownica i cały body kit z m technic 1(chyba, kolega który mi powiedział jest większym znawcą ) opony nawet ok. O kondycji silnika za dużo nie napisze, wiem tylko że przejechałem nią prosto z UK i nic sie nie działo, aż do wjazdu do PL, po przejechaniu paru km na płytach zapaliła sie kontrola od hamulców.. sprawdzałem klocki i jeszcze są więc możliwe ze czujnik gdzieś się zabrudził bo padał deszcz. VIN : WBAAL92080AH63214 Kolor :Orientblau Metallic 7000 zł SPRZEDANE Rozważę każdą propozycje Pozdrawiam Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Mldeserte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dziwne 2004r a pysk od przed FL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 No właśnie, o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Toż to max 2002r wklej vin i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mldeserte Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Aj przepraszam was.. 2000r , nie chcący mi sie 4 wklepala , zaraz edytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 No to teraz git. Podaj jeszcze VIN by reszta społeczeństwa dokladnie wiedziała co sprzedajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mldeserte Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Już dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi