qbi79 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 probowalem znalezc w forum, ale jakos mi sie nie udalo dlatego otwieram nowy temat. wiec tak, nie mieszkam we wroclawiu dlatego nie mam pojecia o warsztatach. szukam warsztatu, ktory sprzedaje amortyzatory bilstein i odrazu je montuje. szukalem tez na onet.pl ale jakos zabardzo nie moge niczego pozadnego znalezc. chce dac zrobic kilka rzeczy przy zawieszeniu, i szukam pozadnego warsztatu... prosilbym was o dokladne opisy warsztatow, i byloby super jesli by mi ktos z was mogl powiedziec ile bedzie mniej wiecej kosztowala wymiana wszystkich 4 amortyzatorow i ustawienie geometri... znacie moze jakis warsztat do ktorego jezdzi wiecej z was, i mozecie go mi polecic ?? <bmw_3> pozdrowienia... piotr <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 amortyzatory kupisz wszedzie, szukaj w Auto-Zatoce, Inter-carsie, Fota..... A założy Ci to każdy warsztat, ceny tylko rózne Jazakładałem sam ze znajomym pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi