Nev Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Piąteczka, Szybkie pytanie, nie tylko do właścicieli E46 - macie jakiś sprawdzony patent albo pomysł, jak poradzić sobie ze zbyt luźnym gniazdem pozycyjek? Często się nimi bawię, a niestety żarówki bardzo niepewnie siedzą w gnieździe, i o ile w trakcie jazdy nie ma problemu, to podczas wyciągania mam jakieś 70% szans na to, że żarówka wpadnie do klosza. Ostatnio rozj****liśmy pół lampy żeby taką wyciągnąć (dzięki Chrupek), a w środę przytrafiło mi się to po raz kolejny, tym razem przy policjantach , więc zamiast kupować kolejne żarówki, muszę po prostu coś zrobić z gniazdem. Próbowaliśmy kiedyś z taśmą, ale taka prowizorka nie do końca mnie zadowala. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Sam jesteś Chrupek Nie da się blaszek dogiąć? Innego rozwiązanie po za obklejeniem całości taśmą nie widzę Chyba, że lepsze ledy co siedzą ciaśniej. Spróbuj na rogowskiej w automarkecie, ja tam kupiłem dla ojca i siebie, i siedzą ok. Nie tak ciasno jak zwykłe, ale nie wypadają przy wyciąganiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja bym pozaginał blaszki w srodku ewetualnie jakimś kleikiem na bazie silikonu je skubnąć tak zeby szlo je wyciagnac przy odrobinie sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi