Czesiunio Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Miłosz, mieszkam we Wrocławiu i postanowiłem dołączyć do Waszego grona? Wiele razy korzystałem z forum jako anonim lecz postanowiłem to w końcu zmienić. Moja historia z marką zaczęła się już w dzieciństwie, gdy rodzice kupili e34 525i. Swoją pierwszą Bawarkę i jednocześnie pierwsze auto kupiłem w 2010 roku. Było to e39 525tds touring z '97. Miałem je przez prawie 5 lat i żyło się nam dobrze pomimo złej sławy tego silnika. Oczywiście zdarzały się też małe tarapaty lecz zawsze zwycięsko potrafiliśmy z tego razem wyjść☺ W 2015 przyszła pora na zmianę auta i pomimo strachu z dużą pojemnością i wszechobecnych narzekań o vanosach m62 postanowiłem mieć to auto. Jest 540iA z 2001 roku. Poszukiwania trwały prawie pół roku ale wreszcie trafiłem na konkretny egzemplarz. Na początek tyle o sobie ale sukcesywnie będę się wdrażać w forum jako aktywny uzytwkownik? Pozdro! Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Czesiunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 37 minut temu, Niedzwiedz napisał: niedźwiedź nie zgapi aj ode mnie ja tak zawsze się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 3 godziny temu, Dudek napisał: niedźwiedź nie zgapi aj ode mnie ja tak zawsze się witam Ja dałem na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi