quad4 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ma to coś wspólnego z błędem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 2 godziny temu, Dyziu napisał: miałem taki przypadek z tym terkotaniem.... koło zamachowe było pęknięte i dawało takie znaki..... Wizualnie zeby z tego koła kojarzą mi się dokładnie z takim dźwiękiem, mogę podmienić ze starego silnika? Z tego co mechanior wspominał różniły się one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Jakby kogoś interesowało. Tyrkotala wiązka od skrzyni ocierając się o wal. Dlatego na pierwszej przejażdżce skrzynia działała a po chwili przestała. Minęło kilka msc kupiłem skrzynie, wymienili skrzynie wraz z całą wiązka ale okazało się że skrzynia z 02 roku i nie pasuje po kilka sekundach od odpalenia wyskakuje błąd ... Ktoś coś ?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jakby kogoś interesowało. Tyrkotala wiązka od skrzyni ocierając się o wal. Dlatego na pierwszej przejażdżce skrzynia działała a po chwili przestała. Minęło kilka msc kupiłem skrzynie, wymienili skrzynie wraz z całą wiązka ale okazało się że skrzynia z 02 roku i nie pasuje po kilka sekundach od odpalenia wyskakuje błąd ... Ktoś coś ?;-) Może sterowniki nie mogą się dogadać że sobą Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jednak update w temacie, skrzynia nie jest z 02 roku tylko jest z 97 rok przedlift dostałem do niej sterownik który ma stare wejscie (jedna podlozna kostka) ps. czy mozliwe jest aby wiazka od skrzyni zostala zle zamontowana i przetarla sie o wal ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jasne że tak , sprawdź to miejsce w którym się ocierało o wał Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi