cziko Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ostatnio mam problem z navi 16:9 polegający na tym ze sama się ściemnia. Po każdym odpaleniu maszyny muszę ręczne ustawiać kontrast z 0 na 5 by widzieć dokładnie mapę. Wcześniej tego nie było- samo powstał problem. Jak zatwierdzić wysokość kontrastu? bo już chyba wszystkie klawisze naciskam i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mam ten sam problemWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A update softu tej navi nic nie da ? sprawdzaliście tą opcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) znając życie to padła pamięć, w radiach z e39 bez navi jak ta pamięć padnie to znikają ustawienia balansu i fadera. A zatwierdzenie jest znaczkiem podobnym do entera ( pierwszy z lewej ) http://www.bmw5er.pl/viewtopic.php?t=9549 Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Iksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi