Piotrek e46 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam ,Czy jest ktoś z Wrocławia kto mógłby zrobić kabel aux do seryjnego radia bmw buisness mp3 z 2004r .Kupiłem z allegro ale nie działa. To numer mojego radia 6512 6943435-01 10 pinów Pozdro Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Na bmw sport jest gościu co ogarnia takie kable, jest tam temat, u nas to może tylko na myśl przychodzi mi Grzesiek z Głogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pisałem do Grzesiek2304 Ale nie ma czasu .Dzięki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dziękuję Ci za pomoc miałeś rację wymieniłem rezystor z 5 gr + 10 zł przylutowanie działa.Masz u mnie piwoPozdrawiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi