Makaveli Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, potrzebuję wycenę auta po stłuczce E30 Coupe 1987 - Bez szyberdachu - Silnik 1.8 Ekotronic - Nowy tłumik środkowy i końcowy - Posiadam tylną kanapę oryginał - Komplet kół, nowe opony letnie i zimowe, felgi stalowe po renowacji. - Silnik w stanie bardzo dobrym na bieżąco serwisowany - Parę ognisk rdzy - Chłodnica uszkodzona W razie co mogę wrzucić więcej zdjęć Ile mogę za nią wołać w takim stanie ? Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Makaveli Dopisanie kilku informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Powiem tak. Warta ile kupujący daje. Jeden do naprawy inny na manele - w każdym przypadku inne ceny są na rynku. Twój towar Twoja cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nie siedzę za bardzo w temacie. Więc ciężko mi stwierdzić. Jeden powiedział że 2500 to max jaki wezmę, chciałbym wiedzieć plus minus ile za takiego wezmę żeby nie dać wygórowanej ceny lub za niskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja bym wolał 3k. Powinno się sprzedać tragedii nie ma przod spokojnie do złożenia po taniosci Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi