asek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 10. CZERWCA 2007 ŻYWIEC I ZLOT BMW KLUBU PODBESKIDZIE PLAN IMPREZY 10.00 - Oficjalny start imprezy (do 9.15 spotkanie pod TESCO w B-B poźniej przejazd do Żywca) 10.30 - Rozpoczęcie konkursów: Car-Audio (na najglosnieszy samochód) oraz na Najpiękniejsze BMW Zlotu 13.00 - Przejazd przez miasto w eskorcie Policji 15.00 - Konkurencja sportowo-sprawnościowa (przejazd wyznaczonym torem na czas) oraz konkursy dla Publiczności. 17.30 - Rozdanie nagród 18.00 - Oficjalne zakończenie imprezy Wszelkie Info,Regulamin Imprezy oraz Zapisy -->TUTAJ <-- Zapraszamy Serdecznie Ps.proszę o Wpisywanie Listy Obecności bezpośrednio Na Stronie BMW KLUB PODBESKIDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ktos sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Jak będzie jechała większa liczba aut to ja sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja jestem i tak w Bielsku na weekend a więc bardzo chętnie zawitam do kolegów <bmw_2> bmw_beer Jak ekipa z wrocka trafi do BB to dalej Was poprowadze <bmw_1> 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrex Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Podaję trasę przejazdu próby sprawnościowej Tesco w Bielsku znajduje się przy ul. Warszawskiej od razu przy wlocie do miasta po lewej stronie Czekamy max do 9.15 Na kanale 5 CB bedzie cały czas nasłuch, więc jak cos to pytać, tel do mnie 609 399 318 od 8.30 (Seba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Niestety przetarty wąż od parownika LPG nie pozwolił mi dotrzec na zlot. Auto staneło na górce przy Kauflandzie w Bielsku i ni hu hu... :evil: Zagrzane na maxa (chmura pary) na szczęście udało mi się znaleźc mechaniora na miejscu z nowym wężem - ale było już za późno na jazdę na zlot. Następnym razem będe na pewno <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi