olejus Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tak wygląda lusterko po wyciągnięciu wkładu: A tak sam wkład (chyba ok?) Czy ktoś wiej jak w E38 włożyć wkład (Robiłem zgodnie z TIS i ni jak się to ma do instrukcji)... dodam , że przy silniczku odpadł kawałek białego plastiku czy to może być przyczyną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 jasne ze ten plasticzek mogl akurat podtrzymywac lusterko na swoim miejscu osobiscie w moim e36 jeszcze nie wymienialem wkladu ale ciekawi mnie czy jak odpadl ci ten potrzebny plasticzek to da sie to naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zestaw naprawczy kosztuje 590 zł (lusterka z pamięcią i opcją cofania) to chyba kupię uzywkę ze szkłem za 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hmm podjedz na szczecinska kolo stacji diagnostycznej gosciu dorabia wklady do lusterek I wie jak zamontowac spowrotem ... mi zdemontowal wklad dorobil do podstawy i przykleil nowy zakladajac na zatrzaski wklad cay nic nie lata nic nie pstryka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a masz moze jakis kontakt do tego zakladu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 pozniej wrzuce numer kontaktowy ... Gosc bierze 50zl za wyjecie wyciecie i wlozenie wkladu : ) Ja mam 2sztn od nigo i jestem zadowolony bo sa nadal podgrzewane i w dodatku juz ich nie kradna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 pawel nastepnym razem ci sie uda <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi