POLDEK Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam jak w temacie kupię nagrzewnice,manualny panel sterowania z linkami do passata b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Półek z całym szacunkiem ale na 99,9% tego tematu tu nie załatwisz. Polecam olx, alle i strony vag-ów. A jak jesteś z Wro to ul. Kowalska- facet rozkręca B5 i B5 FL czasem coś innego trafi ale tylko vag. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 A gdzie tam Poldek jest z Wro, ojciec mówi, że to ponoć mój brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 No to jak by był w DW to adres ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dyziu ci teraz żyć nie da .... odkąd kupiłem na roboczowóz b5 fl , to mam codziennie parę whatsapów z memami nt, paska b5 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Półek z całym szacunkiem ale na 99,9% tego tematu tu nie załatwisz. Polecam olx, alle i strony vag-ów. A jak jesteś z Wro to ul. Kowalska- facet rozkręca B5 i B5 FL czasem coś innego trafi ale tylko vag.Dokladnie. Na kowalskiej we wro koles ma sklep motoryzacyjny po lewej 300m przed firma 3M i na podworku stoja same paseratti Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Bylem dzisiaj gosc same passaty na czesci takze dzieki polecam doatalem wszystko a i w hurcie taniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To gitWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No to dobrze ze adres się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi