chmielu84 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Pany szybkie pytanie mam na oku OZ Mito w rozmiarze 18" Parametry felg:przód: 2x 8,5j e13 tył: 2x 10j et18Nie będzie nigdzie tarło ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 wszystko upychaja dla chcacego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 wszystko upychaja dla chcacego nic trudnego No niby tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 A jaką opone będziesz miał zamontowaną ? Ale jak będzie tarlo to się wytrze pozytywnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 A jaką opone będziesz miał zamontowaną ? Ale jak będzie tarlo to się wytrze pozytywnie Koło już siedzi w budzie przód 205/35 tył 225/35 i jest git ale wiem ze bede musiał w przyszłości zamienić na 40 albo 45Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Koło już siedzi w budzie przód 205/35 tył 225/35 i jest git ale wiem ze bede musiał w przyszłości zamienić na 40 albo 45Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSprawdź nośność opony, bo coś mi się wydaje, że 205/35 są za słabe do tej budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Sprawdź nośność opony, bo coś mi się wydaje, że 205/35 są za słabe do tej budy. Oponę bede musial zmieniać bo są zbyt niskie, ale dzięki za info Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Oponę bede musial zmieniać bo są zbyt niskie, ale dzięki za info Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tyrestretch.com Polecam tą stronę jeśli chcesz się pobawić z naciągami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Profil do zmiany bo na co dzień latanie na takim to koło po czasie kwadratowe.Gubi się to koło w tej budzie. Było Pozdrowić "serdecznie" gościa od Kompota z którego są fele. Miałem od niego silnik kupić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Profil do zmiany bo na co dzień latanie na takim to koło po czasie kwadratowe.Gubi się to koło w tej budzie. Było Pozdrowić "serdecznie" gościa od Kompota z którego są fele. Miałem od niego silnik kupić......Gość siedzi w UK od niedawna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi