chmielu84 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Hej Myśle nad obniżeniem E90 ale zależy mi tez na komforcie jazdy i nie tarciu wszędzie jak w moim E46. Wpadł mi w oko zestaw sportowych amorów Koni STR.T obniżenie przód 35mm i tył 20mm albo budżetowy gwint AP bez regulacji tłumienia. Jeździł ktoś na Koni albo AP ? Auto do jazdy w mieście i trasa.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Gwint ISC Racing albo przynajmniej wersja Street Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Gwint ISC Racing albo przynajmniej wersja Street Myślałem nad ISC ale nie mam aż tyle wolnej gotówki 3400 z tego co się orientuje za ISCWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 No to weź opcje Street, jest tańsza, jak dobrze pamiętam co coś ok 2800zl. Ale to byś musiał się zorientować u Klemensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Myślałem nad ISC ale nie mam aż tyle wolnej gotówki 3400 z tego co się orientuje za ISCWysłane z iPhone za pomocą TapatalkPisałem do ISC i dostałem taka odpowiedz fakt słyszałem bardzo dużo dobrego o tych gwintach i plusem jest dostępność do części zamiennych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Oo to widzę, że ceny się zmieniły. to tylko Racing. Ja mam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Oo to widzę, że ceny się zmieniły. to tylko Racing. Ja mam i polecam. Dzięki Michał faktycznie ISC jest najlepsza opcją choćby ze względu na dostępność części zamiennych. Padło na wersje : Sport + Camber Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi